bij overlijden

dag en nacht:

06 13 57 82 51

Wat zijn uw wensen?

Persoonlijk en professioneel

Bij het overlijden van een dierbare, is er tijd om stil te staan bij de gebeurtenis en alle emoties. Wanneer u eraan toe bent, neemt u contact met ons op, ook als het midden in de nacht is.

In nauw overleg met u werken we samen toe naar een uitvaart die een weerspiegeling is van het leven van de overledene. We bespreken de uitvaart en de uitvaartmogelijkheden en geven advies over keuzes waarmee u nu geconfronteerd wordt of waarmee u in de toekomst te maken zult krijgen. Het belangrijkste is dat het een uitvaart wordt die bij u en bij u en uw overleden dierbare past.

 

 

 

Laatste verzorging

We bespreken waar de laatste verzorging plaatsvindt. En wie wil daarbij zijn of meehelpen?

Wij verzorgen de opbaring, bij u thuis of elders, bijvoorbeeld in een 24-uurskamer.

 

 

Thuis opbaren

Bij een thuisopbaring kunt u afscheid nemen wanneer u dat wilt, zonder dat u hiervoor een afspraak hoeft te maken. U bepaalt zelf in welke kamer u uw dierbare wilt opbaren. Zo nodig zorgen wij met kleine aanpassingen in de inrichting en verlichting voor de gewenste sfeer. Daarnaast kunt u de kamer zelf ook met attributen of foto’s persoonlijker maken.

 

Meer mogelijkheden

Op uitvaartgebied is veel mogelijk. Personaliseer de uitvaart bijvoorbeeld met post-its met boodschappen van alle belangstellenden op de kist of bengaals vuur als erehaag rond de kist. Er is ook zoveel mogelijk voor een uitvaart. Heldere informatie over deze mogelijkheden vind ik zeer belangrijk.

Misschien heeft u bijzondere wensen ten aanzien van een rieten mand, een gedecoreerde kist of een wade als omhulsel?

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u kennismaken?